Marina High School Home of the Vikings

Skip to main content
Mobile Menu
Please Create A Marquee

Every 15 Minutes Bell Schedule

What
Every 15 Minutes Bell Schedule
When
3/13/2019

DAY 1 – Wednesday, March 13, 2019

07:07 – 7:53(46 min)
18:00 – 8:46(46 min)
28:53 – 9:39(46 min)
39:46 – 10:32(46 min)
410:39 – 11:25(46 min)
Passing Period11:25 – 11:40(15 min) to staging area on Springdale St.
Assembly11:40 – 12:25(45 min)
Passing Period12:25 – 12:38(12 min) from staging area to 4th
412:38 – 12:42(4 min) to make sure all students return to campus – take roll
Lunch12:42 – 1:14(32 min)
51:21 – 2:07(46 min)
62:14 – 3:00(46 min)



Day 2 – Thursday, March 14, 2019

07:08 – 7:53(45 min)
18:00 – 8:45(45 min)
28:52 – 9:37(45 min)
Assembly9:44 – 10:59(75 min)
311:06 – 11:51(45 min)
411:58 – 12:43(45 min)
Lunch12:43 – 1:16(33 min)
51:23 – 2:08(45 min)
62:15 – 3:00(45 min)



QUESTIONS REGARDING THE SCHEDULE...
Contact Asst. Principal Tim Grave X4403

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event