Marina High School Home of the Vikings

Skip to main content
Mobile Menu
Please Create A Marquee

Every 15 Mins. Bell Schedule

What
Every 15 Mins. Bell Schedule
When
3/13/2019

DAY 1 – Wednesday, March 13, 2019

Period 0 7:07 – 7:53(46 min)
Period 1 8:00 – 8:46(46 min)
Period 2 8:53 – 9:39(46 min)
Period 3 9:46 – 10:32(46 min)
Period 4 10:39 – 11:25(46 min)
Passing 11:25 – 11:40(15 min) to staging area on Springdale St.
Assembly11:40 – 12:25(45 min)
Passing 12:25 – 12:38(12 min) from staging area to 4th
Period 4. 12:38 – 12:42(4 min) to make sure all students return to campus – take roll
Lunch 12:42 – 1:14(32 min)
Period 5. 1:21 – 2:07(46 min)
Period 6. 2:14 – 3:00(46 min)

QUESTIONS REGARDING THE SCHEDULE...
Contact Asst. Principal Tim Grave X4403

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event