Marina High School Home of the Vikings

Skip to main content
Mobile Menu
Please Create A Marquee

Every 15 Minutes Bell Schedule

What
Every 15 Minutes Bell Schedule
When
3/13/2019

DAY 1 – Wednesday, March 13, 2019

0 - 7:07 – 7:53(46 min)
1 - 8:00 – 8:46(46 min)
2 - 8:53 – 9:39(46 min)
3 - 9:46 – 10:32(46 min)
4 - 10:39 – 11:25(46 min)
Passing Period 11:25 – 11:40(15 min) to staging area on Springdale St.
Assembly 11:40 – 12:25(45 min)
Passing Period 12:25 – 12:38(12 min) from staging area to 4th
4 - 12:38 – 12:42(4 min) to make sure all students return to campus – take roll
Lunch - 12:42 – 1:14(32 min)
5 - 1:21 – 2:07(46 min)
6 - 2:14 – 3:00(46 min)



Day 2 – Thursday, March 14, 2019

0 7:08 – 7:53(45 min)
1 8:00 – 8:45(45 min)
2 8:52 – 9:37(45 min)
Assembly9:44 – 10:59(75 min)
3 11:06 – 11:51(45 min)
4 11:58 – 12:43(45 min)
Lunch12:43 – 1:16(33 min)
5 1:23 – 2:08(45 min)
6 2:15 – 3:00(45 min)



QUESTIONS REGARDING THE SCHEDULE...
Contact Asst. Principal Tim Grave X4403

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event