Marina High School Home of the Vikings

Skip to main content
Mobile Menu
Please Create A Marquee

Every 15 Mins. Bell Schedule

What
Every 15 Mins. Bell Schedule
When
3/14/2019

Day 2 – Thursday, March 14, 2019

Period 0 7:08 – 7:53(45 min)
Period 1. 8:00 – 8:45(45 min)
Period 2 8:52 – 9:37(45 min)
Assembly 9:44 – 10:59(75 min)
Period 3. 11:06 – 11:51(45 min)
Period 4 11:58 – 12:43(45 min)
Lunch. 12:43 – 1:16(33 min)
Period 5. 1:23 – 2:08(45 min)
Period 6. 2:15 – 3:00(45 min)

QUESTIONS REGARDING THE SCHEDULE...
Contact Asst. Principal Tim Grave X4403

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event